Lezingen en trainingen

Geïnteresseerd in één van onderstaande thema's? Wij zorgen voor een aanbod dat in jullie programma past. Bijvoorbeeld:

  • een korte lezing van ± 45 tot 60 minuten;
  • een college van 2 keer 45 tot 60 minuten met een korte pauze;
  • een training van een dag of dagdeel waarin we theorie combineren met praktische oefeningen.


Thema Wetenschap en Creativiteit

Ook goed geschikt voor personeelsdagen/- uitjes

Is het tijd om even los te komen van de gebaande paden? Of wil je het team trakteren op een inspirerende sessie? In deze workshop mixen we sociale psychologie en theatersport tot een unieke combinatie waarbij je ervaart hoe het is om weer vrij te kunnen denken, zonder beperkingen.


Thema Wetenschap en ons Brein

Zijn we objectieve waarnemers? Of zien we wat we willen zien? Met Bewust van je Brein laten we op humoristische - en soms een tikkeltje confrenterende - wijze zien dat je nooit blind moet vertrouwen op je eigen waarneming.


Thema Gedragsverandering / Overtuigen

Hoe kom je overtuigender over dan ooit? Hoe krijg je die verkoopcijfers omhoog? Hoe krijg je anderen zover ‘ja!’ te zeggen? De wetenschap heeft de antwoorden en wij helpen je graag ze toe te passen op je eigen situaties.Aankleding Themadagen

Organiseert u een themadag? Zoekt u hier nog een leuke invulling voor of wilt u de dag wat meer aankleden? Dan maken wij in overleg een passend programma.

Uiteraard kun je bovenstaande lezingen of trainingen boeken. Maar je kunt hierbij ook denken aan:Activiteiten op Maat

Vind je niet wat je zoekt? Bel ons gerust even op 06 40761074, mail naar info@mindmix.nl of vul ons contactformulier in. We kijken graag of we iets op maat kunnen ontwikkelen dat bij jullie wensen en budget past.