Themadagen: Expositie Ik val op...

De foto-expositie Ik val op... past goed op themadagen over seksuele diversiteit en liefde & relaties. Veel scholen en organisaties boeken deze expositie als aankleding van de dag en merken vervolgens dat de foto's voor de bezoekers interessante gespreksonderwerpen zijn. Het blijkt een laagdrempelige manier om het over verschillen in voorkeuren te hebben.

Over de expositie

Ik val op... is een foto-expositie die mensen in beeld brengt met wat ze leuk en aantrekkelijk aan anderen vinden. De één valt op klein en vol en de ander op lang en dun. Sommigen vallen op eerlijk, anderen op mysterieus. Seksuele voorkeur is persoonlijk en voor iedereen verschillend.

Het exposeren van deze foto's is een mooie en laagdrempelige manier om seksuele diversiteit bespreekbaar te maken, zonder dat de nadruk ligt op het verschil tussen homo en hetero. Men merkt al gauw dat het niet zo zwart wit is als ik val op mannen of ik val op vrouwen en dat we meer met elkaar gemeen hebben dan we denken.

Combinatie met foto-actie

De expositie is op zichzelf al een mooie aanvulling voor uw themadag. Om de bezoekers van de themadag meer te betrekken kunt u er ook voor kiezen om de expositie aan te vullen met een live foto-actie. We komen dan tijdens uw themadag, bijvoorbeeld in de pauzes of tijdens de informatiemarkt,
Ik val op... foto's maken van de bezoekers. Deze foto's kunnen ter plekke geprint worden, waardoor er een groeiende foto-collage onstaat van alle bezoekers van de dag. Klik hier voor meer informatie over deze foto-actie.

Meer informatie

Meer weten over de foto-expositie Ik val op...? Neem contact op met Lynn Voogt 06 16357543, mail naar info@mindmix.nl of vul ons contactformulier in.