Online gastlessen van Mind Mix

Mind Mix gaat - noodgedwongen - digitaal! Ondanks alle maatregelen rondom Corona, gaat het onderwijs waar mogelijk online door. Onze voorstellingen vallen helaas niet te digitaliseren, maar onze workshops blijken ook online bestaansrecht te hebben.

We toverden onze workshops om naar interactieve gastlessen die met videobellen te geven zijn. Begin april gaven we onze eerste online lessen. Op de foto zie je een ietwat gespannen Lynn, vlak voor we live gaan. Want ja: nieuwe dingen doen is spannend. Maar het ging goed, het was leuk en het is voor herhaling vatbaar!

Dus hierbij roepen we het van de daken: de workshops van Mind Mix zijn in deze tijden ook online mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Lynn: 06 16357543, mail naar info@mindmix.nl of vul ons contactformulier in.Wat en voor wie is Mind Mix?

Mind Mix hanteert een actieve en creatieve aanpak om jongeren te betrekken bij diverse actuele maatschappelijke en sociale thema's. Met prikkelende voorstellingen en interactieve workshops maken we onderwerpen als seksuele diversiteit, discriminatie en sociale beïnvloeding verrassend eenvoudig bespreekbaar.

Mind Mix stimuleert jongeren op positieve wijze om kritisch na te denken over de oorsprong van hun eigen meningen en opvattingen. Meer inzicht in zichzelf en de wereld om zich heen stelt jongeren in staat om ruimer te gaan kijken en denken.

Daarnaast traint Mind Mix professionals, zodat ook zij maatschappelijke thema's bespreekbaar kunnen maken met jongeren.

Mind Mix heeft aanbod voor leerlingen, docenten en organisaties en bedrijven. Bekijk hieronder in één oogopslag al onze voorstellingen of al onze workshops, of gebruik ons menu om op doelgroep, niveau en/of thema te zoeken.
Al onze theatervoorstellingen op een rij


Al onze workshops op een rij