Mind Mix neemt een grote pauze

Als je iets doet, dan moet je het goed doen is al 15 jaar ons motto. Door alle omstandigheden van de afgelopen twee jaar, gaat dat op dit moment even niet. Daarom hebben we een moeilijke keuze gemaakt. Mind Mix neemt een grote pauze: tot en met eind 2022 nemen we geen opdrachten aan. Met als doel om in 2023 weer sterker terug te komen. Hoe dat eruit gaat zien, weten we zelf ook nog niet.

Aan alle scholen en organisaties waarmee we samengewerkt hebben: Bedankt voor het vertrouwen in Mind Mix en hopelijk tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Martine en LynnBondgenoten

In Nijmegen was het thema van de Coming Out Dag dit jaar: Bondgenoten. Bondgenoten zijn mensen die zelf niet direct betrokken zijn, maar ervoor zorgen dat direct betrokkenen er niet alleen voor staan. Samen staan we sterker.

Wil jij een betere bondgenoot worden?

Bekijk de filmpjes van Anand, Marjolein, Ben, Nicky en Alice.Wat en voor wie is Mind Mix?

Mind Mix hanteert een actieve en creatieve aanpak om jongeren te betrekken bij diverse actuele maatschappelijke en sociale thema's. Met prikkelende voorstellingen en interactieve workshops maken we onderwerpen als seksuele diversiteit, discriminatie en sociale beïnvloeding verrassend eenvoudig bespreekbaar.

Mind Mix stimuleert jongeren op positieve wijze om kritisch na te denken over de oorsprong van hun eigen meningen en opvattingen. Meer inzicht in zichzelf en de wereld om zich heen stelt jongeren in staat om ruimer te gaan kijken en denken.

Daarnaast traint Mind Mix professionals, zodat ook zij maatschappelijke thema's bespreekbaar kunnen maken met jongeren.

Mind Mix heeft aanbod voor leerlingen, docenten en organisaties en bedrijven. Bekijk hieronder in één oogopslag al onze voorstellingen of al onze workshops, of gebruik ons menu om op doelgroep, niveau en/of thema te zoeken.
Al onze theatervoorstellingen op een rij


Al onze workshops op een rij