Beïnvloeding en Media

Ontdek een wereld vol verborgen boodschappen en beïnvloeding…

Hoe beïnvloeden de media onze gedachtes, meningen en beeldvorming van anderen en onszelf? Hoe word je onbewust beïnvloed door het journaal en reclame? Hoe kan reclame ons stiekem verleiden en ook misleiden?

De informatie waar we dagelijks mee overspoeld worden, bepaalt voor een groot deel wat we denken, vinden en willen. Van alle kanten worden we beïnvloed en vaak hebben we dit niet eens in de gaten…

Deze workshop laat zien hoe belangrijk het is om kritisch te kijken naar de media. Leerlingen worden bewust gemaakt van de rol die de media spelen bij het vormen van meningen over anderen en over zichzelf.

De workshop pakt op deze manier stereotype beeldvorming aan en draagt bij aan het behoud van een gezond zelfbeeld van uw leerlingen. Beïnvloeding en Media levert zo een bijdrage aan de weerbaarheid tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Beïnvloeding door de media begint al vroeg en gaat ons hele leven door. Wat zijn de gevolgen? Ontdek een wereld vol verborgen boodschappen en beïnvloeding in de workshop Beïnvloeding & Media.

Meer weten over de workshop Beïnvloeding en Media? Neem dan contact op met Lynn Voogt: 06 16357543, mail naar info@mindmix.nl of vul ons contactformulier in.